Onze werkwijze

 

De dagplanning in de crèche in Outer ziet er als volgt uit:

Aanwezigheden

Wij vragen dat alle kindjes ten laatste om 09u15 aanwezig zijn, wanneer onze geplande activiteiten aanvangen.Het afhaalmoment is vanaf 16u tot 17u45. Bij later afhalen wordt er een toeslag gerekend van 3.50 euro per beginnend kwartier. Indien de kindjes voor 16u worden afgehaald of door iemand anders moet de creche verwittigd worden.  Tijdens schoolvakanties en voor en na school bieden wij tevens opvang voor kinderen tot 5 jaar (vakantie opvang).  Wij vangen ook kindjes op met een beperking. Kinderen jonger dan 9 maand blijven beneden onder toezicht. Enkel met toestemming van de ouders wordt dit veranderd. 

Thema’s en verjaardagen

Wij werken volgens thema's (sinterklaas, moederdag, vaderdag, Valentijn, paashaas komt, carnaval) en alle verjaardagen worden gevierd met een kroon en cadeautjes.

Foto’s

Met toestemming van de ouders worden de kinderen op alle tijdstippen gefotografeerd. Deze foto’s worden op cd gezet en meegegeven op het einde van de opvang, met een afscheidscadeau. Deze fotos worden tevens ook op onze gesloten facebook-pagina gezet zodat de ouders de activiteiten kunnen volgen die de kinderen doen. De menu en de geplande activiteiten zijn ook elke week te lezen op deze facebook-pagina.

Voeding & hygiëne

Voeding wordt dagelijks vers bereid, aangepast volgens leeftijd en dieet. De Troetelbeertjes is in een bezit van een hygiënelabel van de voedselinspectie

Spulletjes vergeten?

Indien u vragen hebt of spullen bent vergeten kan u na 17u30 Annick contacteren, zij woont op het adres van de opvang.

Contracten en heen- en weerschriftjes

Wij werken met contracten en heen- en weerschriftjes. Een afspraak om een contract te bespreken kan u steeds maken tijdens de opvanguren.

De Troetelbeertjes werkt met een wachtlijst.

Back to Top